Εισφορά για τα παιδιά με καρκίνο αντί για μπομπονιέρες γάμου

Με αφορμή τη τελετή του γάμου μας, εγώ και ο σύζυγος μου, αποφασίσαμε αντί για μπομπονιέρα ή αναμνηστικό δώρο για τους καλεσμένους μας … να αξιοποιήσουμε τα χρήματα αυτά που θα προορίζονταν για τα δώρα… σε μια φιλανθρωπική κίνηση.

Έτσι, αποφασίσαμε να βοηθήσουμε, με τον δικό μας τρόπο, το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ”Ελπίδα” για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία.

Το δικό μας δώρο ήταν ένας σελιδοδείκτης τον οποίο σχεδιάσαμε με πολλή αγάπη εγώ και ο σύζυγος μου, με την βοήθεια της αγαπημένης μας παιδικής φίλης Νατάσας Μιχαήλ και του Ιδρύματος ”Ελπίδα”.

Μπορείτε και εσείς, για αναμνηστικό δώρο γάμου ή βάφτισης… αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θέλετε να κάνετε δώρο σε αγαπημένα πρόσωπα… να κάνετε είτε μια απλή δωρεά είτε να αγοράσετε δωράκια από φιλανθρωπικούς συνδέσμους … όπως για παράδειγμα από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου (https://anticancersociety.org.cy/el/page/shop), από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ”Ελπίδα” για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία (http://www.elpida-cy.org/), από το Σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό Κύπρου (http://www.autismsociety.org.cy/) ή από όποιοδηποτε αλλο φιλανθρωπικό ίδρυμα εσείς επιθυμείτε.

Μια τέτοια κίνηση γεμίζει την καρδιά μας με αγάπη!

Τώνια Κάσινου

Σχολική/ Εκπαιδευτική Ψυχολόγος

 


Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>