Εισφορά για τα παιδιά με καρκίνο αντί για μπομπονιέρες γάμου

Με αφορμή τη τελετή του γάμου μας, εγώ και ο σύζυγος μου, αποφασίσαμε αντί για μπομπονιέρα ή αναμνηστικό δώρο για τους καλεσμένους μας να αξιοποιήσουμε τα χρήματα αυτά που θα προορίζονταν για τα δώρα σε μια φιλανθρωπική κίνηση.

Έτσι, επιλέξαμε να κάνουμε εισφορά στο Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ”Ελπίδα” και τους Μικρούς Ήρωες, για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία του Παιδογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου.

Το δικό μας δώρο ήταν ένας σελιδοδείκτης, τον οποίο σχεδιάσαμε με πολλή αγάπη εγώ και ο σύζυγος μου, με την βοήθεια της αγαπημένης μας παιδικής φίλης Νατάσας Μιχαήλ και του Ιδρύματος ”Ελπίδα”.

Μπορείτε και εσείς, για αναμνηστικό δώρο γάμου ή βάφτισης (αλλά και σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση θέλετε να κάνετε δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα) να κάνετε είτε μια απλή χρηματική εισφορά, είτε να αγοράσετε δωράκια από φιλανθρωπικούς συνδέσμους όπως για παράδειγμα από το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα ”Ελπίδα” και τους Μικρούς Ήρες, για παιδιά με καρκίνο και λευχαιμία (http://www.elpida-cy.org/), από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου (https://anticancersociety.org.cy/el/page/shop), από το Σύνδεσμο για άτομα με αυτισμό Κύπρου (http://www.autismsociety.org.cy/) ή από όποιοδηποτε αλλο φιλανθρωπικό ίδρυμα εσείς επιθυμείτε.

Μια τέτοια κίνηση γεμίζει την καρδιά μας με αγάπη και δίνει στον συνάνθρωπο μας ελπίδα και ζωή!

 

Τώνια Κάσινου

Σχολική/ Εκπαιδευτική Ψυχολόγος

 


Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>